I tisdags kände jag mig väldigt illamående, men jag gick till stan med mamma och Knut, åt mat, fixade nytt simkort till min iPhone 5 och sen på vägen hem känner jag att jag behöver spy. Att spy är min största fobi! Spydde 2 gånger den dagen. Alex kom och tog hand om mig, vi drack cola, kollade handboll, jag sov, han fixade mina appar på iPhone 5 och vi bara myste. 

Igår gick jag iaf till skolan och kände mig bara lite illamående. Lite innan jag slutade hämtade Alex upp mig osså gick vi och hämtade Knut på dagis och gick sedan hem till mig. Då var vi barnvakter tills mamma kom sen låg vi bara o kramades o myste. 
Min minifamilj <3

Inatt vakna jag av att jag hade ont i magen och kände mig illamående så fick stanna hemma. Tror jag även stannar hemma imorgon. 

Till helgen är det DM här i stan så ska försöka bli frisk så jag kan spela. 
Är seriöst sjukt taggad, nu gäller det!