Tänkte först säga tack till två fina tjejer som la ut status på Facebook där det stod "Julia, din blogg är bäst! Jag älskar den! ♥". Tack så jättemycket! Varje dag den senaste tiden har varit jättejobbig och jag har verkligen fått kämpa genom allt. Därför är det jätteroligt att få höra att folk gillar min blogg och det lyser upp hela min värld! Idag gick först jag, mamma och mina bröder på stan och åt, och sen handlade jag en Kaboki-borste till mitt puder. Sen gick vi till Sportis och kollade Dam-och-herr-matchen, Fanny gjorde oss sällskap. Sen vid 17.00 så gick vi hem och så kollade vi film, Snow White. Och sen har vi suttit och lyssnat och sjungit till massa låtar. Nyss gick hon..  Fick idag oxå samtal av Christina, Jag berättade allt om igår, det som hade hänt. 

 


You appear just like a dream to me