Förlåt bloggen och alla ni läsare!! (om det finns kvar några?)

Jag har vart i stugan sedan måndag. Där har vi ingen täckning alls så har inte kunnat skriva. sorry....

Vi kom till stugan kl.18.30 typ och då chillade vi bara. På tisdagen var det storm men jag och lillebror bestämde oss för att ta en skidtur. 7,5 km, pretty good! Onsdag och torsdag var inge höjdarväder heller men på torsdag åkte vi ut och pimplade Och såklart var jag storfiskar'n! Den som hatar fiskar och tycker det är det äckligaste som finns. Fick 5 Harrar men släppte tillbaks 2. Kom hem idag kl 14.00 och har bara ta't lugnt! Känns skönt!

Imorgon ska jag nog hänga med älsklingen. Har saknat honom sjukt j*vla mycket. Har tänkt på honom hela tiden och typ börja storböla ibland Så kär!

Har typ ingen insperation och har sett att mina andra bloggvänner har satt upp nån sån här Dag1,2,3 osv.. så ska nog prova med en sån ! Får se om det funkar :)