Hejj!

Idag har jag varit i skolan, hade 2 lektioner och sen skulle vi springa Höggajoggen! 5 km! De gick bra!

Sen efter skolan åkte jag buss med Una, Linnea och Wilma till Tuolla och så gick jag till min älskade Johannes. Första gången jag fick se hans hus! Så han visade mig runt i huset, det är jättefint! Och sen gick vi ut på en promenad och han visade mig olika ställen i Tuolla. Sen gick vi in igen och satt och pratade. Osåå ringde Una och frågade massa saker. Och sen kom dom ch knackade på osså stod vi och snackade. Åsså ville dom att vi skulle typ pussas och sånt men de gjorde vi inte. Och sen började dom spionera på oss genom fönstret men sen gav dom (ÄNTLIGEN!) upp och gick. Då började vi... ni vet.. hångla och sånt! ;)

Och sen efter en låååång mysig stund kom pappa och hämtade mig... Suck!..

AjAa.. vi har nyss ätit och nu sitter man och tjillar!

Men ska dra nu så, seeees!! :)