Anna Nguyen var en 17-årig flicka som var en jättesnäll och underbar. Hennes smeknamn är Mimi. Det hon älskade mest var att dansa, precis som hennes bror Edward Nguyen. Dem kom till Sverige som flyktingar år 2006 och sedan dess har dem bott här och skapat en dancecrew, Til thEnd crew. Dem bjöd in ungdomar att komma och prova på breakdance. Jag har bland annat vart med i denna dancecrew. Dem visade verkligen att dem hade talang. Dem flydde från sitt land under politiska omständigheter.

För ungefär ett år sedan blev Anna sjuk. Hon varken åt eller drack, hon kunde inte gå. Hon bara låg i sin säng. Läkare kom och såg till henne då och då, men nu hjälper dem inte till något mer. Det är en dödlig sjukdom. Hennes familj vet inte vad dem ska göra. Edward älskar sin syster. Hon lever än, men är nära på att dö.

Med deras mamma som har cancer och dottern Anna med en dödlig sjukdom hotas dem nu att kastas ut ur landet. Alla vänner till denna familj försöker nu få dem att ändra sig och vi visar hur mycket dem förtjänar att stanna! Vissa kommer hit och förstör, dessa kom hit för att få ett bättre liv. Dem har hjälpt människor. Dem tar inte betalt för ungdomar som vill gå med och dansa Breakdance, dem betalar lokalen med egna pengar, dem fixar massa uppträdanden då pengarna går till fattiga barn och dem sprider glädje genom deras dans.

Två av hennes kompisar gjorde denna video för henne