Har inte bloggat så mycke pga att jag är lite deppig just nu, är ganska bitchig och surig på allt och alla.. Så det är inte så kul att vara vän med mig just nu. Men det är bra iaf att dom inte tar åt sig, dom säger bara att jag ska va tyst o sen är de lixom över.

Rubriken säger allt.. Idag har jag haft världens otursdag. 
Imorse på gympan så valde jag att springa, då skulle jag springa 2 varv runt Sandstensberget, ca 5 km. Saken var bara den att mina benhinnor har börjat göra jätteont igen efter att jag har spelat match hela helgen. Men jag klarade det med typ 3 små pauser. Jag och Sanna sprang typ lika, så vi sprang på 30 minuter. 
Efter det skulle jag ju duscha, så jag höll på att smörja kroppen med tvål och tvålen flyger rakt in i ögat.. Det sved som --- o jag förlorade synen ett tag, efter det så bad jag Becca spruta parfym på mig, då råkade hon spruta i mitt öga, så jag tog den o skulle spruta själv, då hade dendär saken snurrat så när jag sprutade kom det rakt i ögat.. Massa småsaker hände under dagen..

När jag stod utanför dörren här hemma o skulle ta upp nyckeln från väskan så gled mobilen ur handen och hamnade på ett litet gruskorn som spräckte hela min skärm.. 
Jag blev helt hysterisk och grät i över 2 timmar.. Den har klarat asfalt, stentrappor och att bli kastad i golvet från sängen, men den klarar inte ett litet gruskorn som man inte ens kan se.. Jag som trodde min iPhone var gjord av stål..
Ska skicka den till Sthlm för reparation på söndag. 

Imorgon blir det att vara med Alex efter skolan, myyyyyys <3