Hej allihopa!
Kom hem igår vid 20.00-21.00 från resan. Det har varit grymt kul och det var skönt att komma bort från Kiruna och umgås med annat folk. 
Vi var som sagt i Harstad i Norge för att spela handboll. 

Vi kom dit där vid 5-6 på eftermiddagen på fredagen och så packade vi upp våra sängar och fixade lite. Sen så gick vi och åt middag, efter det taggade vi för match. Vägen dit var lite krokig. Vi bodde uppe på ett berg i en skola. Under de 2 matcherna vi hade på kvällen så förlorade vi båda, försökte göra mål 3 gånger men bollen var lite för stor för min hand så tappade den. Sen åkte vi tillbaka till skolan och åt kvällsfika och sen skulle vi gå och lägga oss. Vi somnade inte förrän där vid midnatt. 

Nästa dag vaknade jag 05.25 och kunde inte somna om så låg vaken tills vi skulle kliva upp, då hade vi oxå 2 matcher. Vi förlorade dom oxå, eftersom att Elvira skadade foten så fick jag hoppa in som linje ett tag, höll på att göra mål men stod för nära kanten så det blev inget mål. Våra matcher var slutspelade vid 12.00. efter det stack alla tjejer i laget ut på stan medan jag och Erika chillade i rummet på skolan. Sen bestämde vi oss för att gå runt och utforska. Vi hittade gympasalen och aulan, där var det konstigt nog tänt även fast det var avspärrat. Sen gick vi vidare ner i källaren och där var det jätteläskigt! Så vi sprang hela vägen tillbaka till rummet. Sen efter det skulle en speciell person och hans lag spela i hallen och vi missade bussen så vi promenerade dit, det tog 30 minuter, så satt vi där och hejade, sen när vi skulle gå hem sa busschauffören att vi kunde åka tillbaka med dem men sen skulle dom vara kvar ett tag till i hallen så vi promenerade hela vägen tillbaka! När vi kom tillbaka till rummet åt vi middag sen så somnade jag med skorna på, sen vaknade jag av att 2 96:killar kom in och frågade om dom fick ta en bild med Erika, men Erika svarade nej och jag var ju nyvaken så dom kom och tog bild med mig fast jag höll för ansiktet. Efter det kom tjejerna, sen på kvällen for hela laget och kollade när A:pojkarna skulle spela, efter det åkte vi tillbaka till skolan. Vi tjejer kunde inte sova så vi satte oss med dricka och godis i en ring och körde 'jag har aldrig..'. Sen där vid 2 blev de flesta trötta utom jag, Ebba och Saga så vi vakna. Sen smög jag och Ebba ut för att försöka hitta nåt ställe att kunna prata på utan att störa dem andras sömn. Det var öppet i vår matsal så skulle vi hämta Saga men när vi kom till rummet orkade hon inte. Så vi somnade där vid 3, sen skulle vi upp 06.30. 

Sen på morgonen försökte jag väcka tjejerna, dom vaknade typ i 2 minuter sen somnade dom om, Linnea försökte då väcka dom men dom vaknade inte då heller.. omöjligt! Sen vid 8 så åkte vi till hallen och hejade på Kirunalagen som gick vidare till semi och final! 98/99-killarna och 98-tjejerna kom 2:a och A-pojkarna vann guld! Klappade så hårt att mina händer domnade bort och har nu ett blåmärke på handflatan, hehe! Sen vid 18.00 typ började vi rulla hemåt. Kände mig lite bitchig på hemresan.. 98:orna dunkade hög musik, 01:orna skrek hela tiden, Saga låg och som på min mage och andades mellan mina bröst och min mobil fuckade ur.. hoff.. Sen när jag kom hem la jag mig med musik i lurarna och somnade. 

Skolan vi bodde på var ett äckligt ruckel.. Det stank död människa överallt, det var mögel i källaren, det var graffiti över hela väggarna, toaletterna var inte trevliga.. det fanns även smådjur så varje morgon vaknade man upp och hade utslag.. fick utslag på benen, armen och bröstet, äckligt! 

Varje kväll var man ju en liten bad girl och smög ut för att få kramas med en speciell person ;)