Gick och la mig redan kl 10 igår kväll pga extrem huvudvärk och illamående. 
Jag drömde att jag och min moster skulle först åka tåg till Stockholm och därifrån flyga till Uganda. UGANDA?! Var fick jag egentligen det ifrån? Aja, vi skulle tydligen ta nattåget där vid 23.30 på kvällen. Jag drömde inget om tågresan och flygresan men sen drömde jag att vi låg och solade bland massa apor och elefanter. Hahah helt sjukt! 

Sen vaknade jag där vid 5 och var vaken till 6, sen somnade jag om och drömde en annan dröm som verkligen fick mig att börja gråta så jag vaknade av att jag grät. Men tänker inte berätta om den för den är lite personlig. 

Det är helt sjukt att man kan ha så konstiga drömmar! 
www.alltomvetenskap.se stod det bland annat detta: 
Efter att jag hade vaknat andra gången så satte jag direkt igång datorn och började söka på Uganda. Det var ändå ganska vackert och nu vill jag på allvar åka dit!