Hej!!

 

Försöker blogga i skolan men orkar inte alltid...

Ska berätta om idag. Idag började min klass med Utematematik på Matojärvi, gick bra! Sen hade vi rast och sen hade vi skattjakt, fick ett papper där det stod olika saker man kunde hitta, och vi hittade några. Vi hittade rockring, historiabok, kondomer, kopp med kaffe(+ grädde!), vattenkanna, röd blomma & nåt jag inte minns. Skattjakten spårade nog ur liiite, speciellt när man skulle hitta kondomer.. :P Killarna tog flera stycken, hahha! Och sen skulle vi ha en annan slags skattjakt efter rasten men vi satt utanför klassrummet och väntade men ingen lärare kom så vi hade extrarast i 40 min, sen kom en lärare och då vare 10 min till nästa rast så vi fick gå direkt på rast, IGEN! Och de sista vi gjorde var att hoppa säck och lavafältet.

Och när vi slutade idag så kom det fram en kille till mig och han höll i en stor, röd plastblomma. Och han sa såhär: "Jag vet att det är plast och den är lite sönder, men vill du ha den?" och jag bara: "Okej, tack". Tyckte det var rätt så gölligt!

Btw, pappa ringde till doktorn idag så jag ska dit på måndag kl 11, så kommer gå från skolan ett tag :)