Kollade nyss en film med familjen, den heter Tower Heist, på vår projektor men som jag kallar den: BIODUK!! Dadatadaaaaaaa!

Filmen var väl sådär.... Inte så dålig och inte så bra.

Fick oxå just ett meddelande på min telefon, en kompis undrar om jag kan teckna en bild av honom. Min första beställning! Yey! Jag är ju inte superbra men när jag blir bättre så kommer jag lägga ut ifall någon vill att jag ska teckna en bild på någon. Så ni får hålla utkik :)

Oh, juste! När vi höll på att kolla film så är mamma på toa och så börjar hon skrika, så vi springer dit och hon säger att hon såg en stor svart spindel! Och både hon och jag har typ spindelfobi! Så jag törs inte gå på den toan (fast Öjje tog den nog?), tur att vi har 2 toaletter!

OBS! Glöm inte att ställa era frågor till mig som jag ska svara på i frågestunden imorgon (söndag) !