Idag började jag dagen med sovmorgon. Sen fixade jag mig och tog sedan mina skidor och begav mig mot skolan. Hann bara komma utanför dörren så såg jag Rebecca och Isabell. Vi gick tillsammans till skolan. Då hade vi skola, massa lektioner.. Sista lektionen hade vi skidor, vi spelade kubb, spelade rugby och spelade fotboll.. på skidor! Det var ändå rätt kul! Sen så följde Becca mig hem, vi gick och handlade med mamma, lekte med Knut, lagade mat och sen gick vi ut på stan och vidare till Sportis. Då kom Oskar oxå, vi gick på Direkten (en kiosk) och sen gick vi o kollade handboll på sportis igen. Efter ett tag gick vi hem till mig för att Rebecca skulle hämta sina saker och sedan åka hem. Hon åkte hem men Oskar stannade. Vi snackade och myste. Sen gick även han hem och nu sitter jag och skypar med Rebecca. 

Imorgon ska vi promenera 1 MIL på vår friluftsdag! Ska promenera med Rebecca, vi ska gå från skolan till Tuolla! 

Jag i skolan ;)