Hej alla glada! Idag "byggde" mamma ihop en dator som vi har fått från vår mormor, och den rymdes bara i mitt rum =) Så jag har som en egen dator nu! Fantastiskt! Jag skriver faktiskt det här inlägget med den här datorn. Och det första jag gjorde på den var:

1. Facebook

2. Tradera

3. Bloggen

på internet, sen har jag också kollat på Sidney White! En jättebra film som fanns på datorn och den finns inte i någon affär. Jag har sökt och sökt men hittar den inte?! Men tur att vi har den på datorn =) Oj, det blev ett långt inlägg men jag har inte skrivit på flera dagar så jag måste få skriva ner energin jag har i mina fingrar! Det är inte många som läser min blogg men jag skriver i den som om det var min dagbok <3 Ska snart gå och sova. Min mamma ska imorgon åka till skolan i Luleå. Nu känner jag att jag har lite ont i mina armar =) Jaha, detta får räcka!


Puss och Kram Julia <3