Bloggen har legat nere rätt så mycket, jag har inte orkat blogga. Alls.

Anledningen är för att jag inte mår bra.. Det är så mycket skit som hänt och det bara fortsätter och fortsätter.. Mitt liv har förvandlats till rena h*lvetet. Jag har ganska svårt att berätta om saker och känslor med personer, men jag har varit alldeles för svag den sista tiden att hålla inne det. Vill inte att det ska gå ut över mina vänner. Men jag har nu pratat med några jag litar på och min mamma. Det känns konstigt men bra.
Igår grät jag mig till sömns.. En sak hände igår och jag kunde inte hålla tårarna borta.
Igår kväll sent så pratade jag ut om allt med Linus och Johannes (En killkompis jag litar på 100% och min kille), och vi kände exakt samma saker. Våra vänner har börjat röka, vi har fått dåliga rykten och smeknamn osv. Hoff! Det är så sjukt mycket som hänt på bara en halv vecka!

Jag funderar oxå på att sluta handboll nästa år. Känner mig utstött i laget och våra tränare (Mamma och Sussi) hoppar av snart. Och jag är nästan 100% säker på att jag inte kommer gilla dom nya.
Jag har varit med om handboll i 13 år! Första gången jag var på en match så var jag 8 veckor! Jag har växt upp på handbollsplanen. Det är mitt hem!

Nu kom tårarna.. Om ni vill läsa om mer saker så HÄR!