Hej!

Var och pluggade matte hos Johannes, jag suger verkligen.. 

När jag åkte buss hem från Johannes hoppade en kille på, 15 år typ, och sen när vi gick av, på samma ställe, så gick han framför mig och hela tiden kollade bak på mig! Han checkade verkligen in mig asså! Nämen det var bara de.

Vi fick sluta kl.14.00 idag för att vi inte hade nån musik. Det var skönt! 

Haha! På lunchrasten gick jag hem för att jag glömt min mobil och var tvungen att ha med den till Johannes och för klocka och de, och när jag kom hem, mamma ba "Haru ätit lunch?" och jag "Nej". Så hon kastade Knut i famnen på mig och så gick hon och gjorde världens filtallrik och digestivekex och allt! 

Imorgon blire å plugga allt skit tills jag åker på torsdag! Tar med datorn!

Och jag får frågor om min och Johannes relation, orsaken och de vill jag inte riktigt säga men kan svara i ett annat inlägg. Så fråga på om det så svarar jag sen!

Ska gå och sussa nu så hejjs! <3