Hej, har inte hunnit blogga idag eftersom att jag har haft väldigt mycket att göra på kort tid så har varit stressad till 100. 

Idag i skolan gick jag först och lämnade mina 3 äppelkakor till min franskalärare, sedan gick jag med Una till Hjampis för att vi skulle på en föreläsning. Föreläsningen var grymt bra! Den bästa jag varit på faktiskt. En kille, Leo, berättade om en massa saker, folk dömer varann för fort osv. Han var allvarlig i de han berättade men samtidigt kunde skoja runt på scenen. 

Sen gick vi tillbaka till skolan och hade ungefär 2 h hål. Sen hade vi lektion och sen idrott. Sen kom jag hem, då la jag mig under täcket för att jag frös häcken av mig! Sen så började jag göra fler armband medan mamma bakade chokladmuffins till imorgon. Sen gjorde hon även 2 kumihimos. Imorgon gör jag de 5 sista armbanden!

Imorgon måste jag vakna 06.00 för att kl 08.00 ska jag vara på ett ställe. Det är hemligt, ni får veta lite efter 9 elr nåt. Sen ska jag med mamma och Knut för han ska vägas och mätas. Sen kl 15.00 ska jag till skolan och lämna mina bakverk. Sen ska jag hem igen och sen kl 17.30 så ska jag till skolan för att jobba på Boliviabasaren. Har ett pass, sen ska jag bara gå runt och hjälpa folk. 

Nu ska jag sova, godnatt <3