Hej!
Igår började dagen såhär: åt frukost ute, städade bilen. Sen ringde Öjje och sa att bäbisen har kommit och så hörde jag Knut skrika.vi har inte sett honom (bara bilder) men imorgon elr på torsdag ska vi åka hem med honom. Sen åt vi mat. Efter det skulle vi åka till Rory men bilen startade inte så Rory fick komma hit och fixa bilen och sen åt vi lite jordgubbscheesecake mommo bakat! Sååå gott! Sen stack vi till Rory och plockade jordgullar från hans land. Plockade 4 stora bunkar fulla.
Det var så mycket mygg och knott som bet mig på benen hela tiden. Jag hade på mig shorts... Så jag har kottbett och myggbett över hela benen. Sen har jag ett myggbett på sidan av min mage. Myggbettet är såå stort. Och jag tål inte det där giftet dem sprutar in. Bettet på sidan av magen är 4-5 cm.
Vad ska vi göra idag då? Om vädret är dåligt så ska vi åke till Luleå och shoppa och om det blir fint väder åker vi kanske och badar.
Just nu är det grått och blåser så vi får se! ;)