Hej!

Hann inte skriva något igår eftersom att jag gick på party! Det var disco på ett ställe och i sista minuten bestämde jag och min kompis oss för att gå.
När vi var där så var det min dansgrupp som hade börjat dansa där och då skapat en stor ring som man dansar i. eftersom att jag har dansat breakdance så vet jag vem dem är. Och sen trodde jag min kompis sa: "visst är det han från din dansgrupp?" och jag svarade "ja" men egentligen sa hon "kan inte du gå och dansa?". Och då började dem dra mig in i ringen. Och alla bara skrek mitt namn och min kille bara gapskrattade! Men jag dansade inte. Har inte dansat breakdance på ett år typ..

Nu ska jag kila iväg och möta min kompis. Vi ska ta en shoppingrunda på stan. Måste köpa lite smink :)

Outfit today:

"I've got black belt in shopping, don't you dare to challenge me!"

Tröja - Second-hand

Byxor - H&M