Imorgon är det ju Halloween! Värsta dagen på året, tycker jag. Har fobi för masker och läskiga saker. Oraken till min fobi är en sak som hände för 2-3 år sedan. 

Min kusin Marit (bor i Herrljunga) åkte upp hit till Kiruna några dagar innan Halloween. Då på Halloween gick hon och jag ut sent på kvällen och åkte snowboard, vi hade glömt att det var Halloween. Vi hade åkt i en backe och skulle gå och prova en annan. Där stod en stor skåpbil, och just när vi kommer bakon den står en kille utklädd till mumie! Jag och Marit bara skrek och sprang hem! Sen när vi kom in genom dörren så låste vi direkt och sprang in på mitt rum. Och mamma kommer sen bara: "vad äre?" och vi berättade allt. Sen knackade det på dörren och jag och Marit gömde oss under täcket. Så mamma gick och öppnade, och där stod Maja. Hon bara "Hahaha!! Nicklas (Majas kusin) har varit på Halloweenfest och han var utklädd till mumie. Och han kom nyss till oss och sa att han hade sett två tjejer som blev rädda och sprang iväg skrikandes! Och jag tror det var er han mena!". Och så sminkade vi oss till häxor och satte oss och kollade film. 

Det är därför. Jag höll allvarligt på att dö den kvällen. Och när jag har umgåtts med min vän Viktor så har han alltid tagit fram masker och skrämt ihjäl mig! 

Därför firar jag inte heller Halloween.