Igår var jag på Halloweenfest med fint folk. Jag är ju livrädd för Halloween men jag och Una har en liten tradition, att gå på en halloweenfest varje år. Så hon och 2 andra tjejer, Sara och Wilma, fixade en halloweenfest och bjöd då in mig. 


Oskar kom till mig på middag innan festen och jag fixade mig osv. Sen kom även Gustav, då sminkade jag båda. Efter ett tag kom även Linnea. Medan jag sminkade mig klar så somnade dom! 

Sen när jag var klar drog vi alla fyra till festen, men Oskar och Gustav gick in på konsum så jag och Linnea gick ensamma. Så hittar vi lokalen och ska gå in, så öppnas dörren och så står nån med mask där. Osså går Linnea in först och ser att det står människor på olika ställen som liknar dockor. Och jag blev svinrädd så jag låste upp dörren jättefort och bara sprang skrikandes därifrån, Linnea kom efter. 

Så gick vi till konsum för att söka Oskar och Gustav, men dom var inte där så vi gick tillbaka till festen, då mötte Una oss och så gick vi in med henne, då började domdär dockliknande människorna röra sig mot oss! 

Men efter ett tag blev de lugnare, det är alltid läskigast i början!Här har ni lite bilder!