Söndagar är den dagen jag verkligen hatar mest. Fråga inte varför för jag har ingen aning. Känns som att allt är helt dött, alla människor är asociala och dryga, man får ett extremt sötsug.. Blö.

Har varit väldigt upptagen med att göra ingenting i princip. Allt detta jobb jag lagt ner i mitt rum har verkligen lönat sig! Det är helt underbart! Min säng är ju de bästa i rummet, såklart! 

Idag drog vi på badis en sväng så Knut fick krypa runt i vattnet. Annars har jag bara legat o degat i sängen med några avsnitt av 90210. Är obsessed! 

Känns sådär jättehärligt att vakna kl 6 imorgon, mamma börjar jobba efter 1 år och 2 månader som mammaledig och jag har handbollscamp hela måndag, tisdag och onsdag.
Mamma börjar jobba på min skola, det är faktiskt inte så hemskt, bara att varenda en av mina vänner kommer komma fram till mig och säga 'Jag såg din mamma!'. Standard. 

Hösten har verkligen börjat komma till Kiruna, det börjar bli kallt och löven gula.. hoff.. Nu måste man bara överleva den långa kalla vintern, i Kiruna äre riktig vinter. Jaja, man får ju köra skoter iaf, olagligt ofc! Nämen när jag blir 16 så ska jag ta skoterkort.

Som ni ser så har jag extremt tråkigt så om ni vill göra mig gladare så får ni gärna fråga en fråga eller två: