Har haft i tankarna på att blogga men på något vänster så har det inte blivit av alls..

I lördags kom Sanna upp till stan och var med mig, vi drog ut på en låååång prmenad. Sedan mötte vi upp Emil och Tobbe, men dom lämnade sedan oss så då gick vi ensamma igen. Sen efter ett tag kom Andreas och senare kom Linnea. Vi gick runt men sen blev det jättekallt så Fedde kom och hämtade upp mig, så körde vi till Statoil för att han skulle köpa godis och sen åkte vi ett varv, sen lämnade han av mig. 
Sen följde Linnea mig hem. 

Sen låg jag i sängen och snackade lur med Axel medan jag snapade med lite folk, sen somnade Axel så då snackade jag lur med Alex tills jag gick o la mig.

Sen i söndags var jag och fikade hos Lena eftersom att hon hade fyllt år. Efter det åkte vi en snabbis och kollade på hennes nya lägenhet och sen åkte vi hem, efter ett tag kom Alex.