Såg verkligen fram emot att gå till skolan idag men när jag vaknade idag orkade jag knappt upp ur sängen. Mina ögon rann floder och huvudet exploderade så pappa sa att jag skulle stanna hemma idag oxå. 

Just nu sitter jag och lyssnar musik medan jag äter lite babymat till lunch.

En sak jag undrar.. När jag är sjuk drömmer jag sjukt konstiga drömmar och när jag vaknar så känns det som att det var på riktigt. Sist drömde jag DETTA och nu drömde jag att Albin satt i sängen vid mina fötter och stirra ut genom fönstret. Sen gick han till köket och började skramla med massa bestick. Så när jag vaknade gick jag självklart till köket och kollade, ingen Albin. Gick sen runt hela hemmet och ropade hans namn.. Vad är det som händer mig?! Det är sjukt läskigt!

Ikväll blir jag och Albin helt ensamma hemma, så det blir mys med chips och film. 

Imorgon ska jag först o hämta min NO-mapp eftersom vi har NO-prov på tisdag och sen efter det blire väl en sväng på snöfestivalen för att kolla snöskulpturerna. Efter det blire förhoppningsvis att sova över hos älsklingen! Saknar han så sjukt!