Hej!

Idag var min mamma fräck! Asså... Igår skrev jag ju att jag o min kille hade 'hånglat och sånt' osså skriver mamma till mig: "Hångla och sånt hoppas jag inte handlar om making bebis!?". Jag höll på och dö! Allvarligt! Jag ba skrev lixom "Neeej! Hoff mamma! Usch nää!".

I totally freaked out! Hoff mamma...

För mig handlar inte hångel om 'Making bebis' !!!!!!

Vad mer har jag gjort idag? Vaknade tidigt, pantat flaskor, varit hos fammo och köpt godis! Gött! Nä faktiskt inte.. Inte så värst gott nåmer tycker jag.

Btw! En sak jag glömde säga igår! Hahaha!! Efter skolan när jag skulle åka till Johannes så försökte jag få tag på honom men hans mobil är pajj. Sen ringde han mig åsså svarade jag. Då när jag pratade så skrek mina vänner som jag hängde med bara: "julia! Lägg ifrån dig ciggen!" "du kan ju inte sitta och dricka!" "Vem är killen du pussas med?!" och jag bara: "tyst jag försöker prata med Johannes!!" och dom bara "jahaa ojdå! Vi trodde att det var nån av dina föräldrar!" !! :)
Nej! Jag varken röker eller dricker! Dom skulle bara få mina föräldrar å tro att jag gör de men nu vare ju inte dom som ringde!