Hej!

Idag hade vi friluftsdag, vi gick 1 mil. Först gick vi ner till Tuollakorsningen och sedan vidare till lombia. Jag, Rebecca, Kasaal och Sara kom fram först. Vi hade jättekul och jag kände verkligen att mina rumpmuskler arbetade! På lombia fikade vi och sedan gick jag och Rebecca hem till mig. Vi chillade, snackade, skrattade och sov. Sen blev vi ensamma hemma och vi fick nog andligt besök.. (tro mig elr ej) :/ Knuts leksak började spela då och då. Vi blev såklart jätterädda och sprang hemifrån. Vi sprang till stan, Rebecca skulle till frissan och jag sprang till mamma. Sen så kom vi tillbaka hem och då var allt lugnt, vi åt middag med moster och sedan drog vi upp på min träning. Första gången idag på 13 veckor som jag spelade handboll. Det kändes bra, var inte sådär jätteglädje men det kommer väl! 
Först gick jag 1 mil och sedan tränade 1 h och 15 min. Det kändes sjukt bra att träna men har nu världens träningvärk i ben och rumpa!

Hoppade på trendtåget...
FRÅGA!