Nu under v.9 har jag haft prao och jag har praoat på Ice Hotel i Jukkas. Min handledare var en keramik- och is/snöskulptör vid namn AnnaSofia Mååg. Hon håller i isskulpturskurser där på Ice Hotel tillsammans med en annan skulptör vid namn Alessandro Falca. Utanför receptionen och butiken har hon gjort en skulptur av järn och magnetit som är en liggande björn. Hon gör även små björnar som hon säljer i butiken. 

På måndagen visade hon först mig runt och presenterade mig för nästan alla som jobbade där, sen åt vi lunch och efter lunchen sattes jag i jobb, vilket var jättekul. Vädret var underbart så det var lugnt. Sen fick jag även börja med en skulptur som jag jobbade med under nästan hela tisdagen. 
På onsdagen åkte jag dit för att fota lite bilder som jag redigerade under gårdagen. På torsdagen var jag ledig och idag fredagen fick jag träffa två av AnnaSofias vänner, därav en av tjejerna var från Kina, sjukt coolt! 
Eftersom att både Alessandro och Snow (kinesen) inte kunde svenska så har vi snackat engelska väldigt mycket, bra träning. Man blir helt chockad att man förstår allt dom säger även om man inte hör engelska dagligen i sin vardag. 

Min isskulptur :)

Ingången till ishotellet

Pelarsalen i ishotellet 

Anna-Sofia och Alessandro

Baren i ishotellet

Önskebrunn gjord av Alessandro

Enhörning gjort av Anna-Sofia

Coola konstrum i ishotellet  

Detta rum föll jag för. Dessa ispelare har från början varit raka med eftersom att hotellet sjunker så ville de se hur mycket det sjunker. Ispelarna knäcks inte sönder, de böjs pga trycket. 

I detta hus och på älven hålls isskulpturskurserna

Iskyrkan