Min underbara ängel! <3

Hej! 

Idag var en bra och rolig dag! Haft sjukt kul med folk jag älskar! I skolan idag så höll jag, Una och Linnea på att larva oss på rasterna. Vi gick väääldigt många rundor (som vi kallar det). Och sen började Linnea ta mig på boobsen och så höll vi på så! Det är väldigt många som tar mig på röven, hela tiden! Jo, vi är jättenormala, hehe! 

Idag när jag skulle in på lektion så kom det en tjej, en av mina läsare som sa hej till mig. Det var väldigt kul, tack så mycket, du gjorde min dag! :D

Imorgon ska jag bada! Yeeeeehh! Spana på min snygging! På torsdag den 17 nästa vecka så ska jag till doktorn och kolla upp min sjukdom jag har i hårbottnen. Samma dag som det är vår 1 månadsdag! Tänk vad fort det gått!

Ska nu dra och äta och sen kanske det blir stan en snabbis med Linnea på stan (snyggingen på bilderna ;)). Hade kunnat skriva en hel roman men näe, det får vara bra såhär!