Om ni inte redan visste så är jag singel :D Har varit lite svårt att släppa det men med kärlek från vänner och familj är jag nu tillbaka! HELT tillbaka! Inge depp nåmer!  Han finns fortfarande kvar i min kontaktlista, 'Kingen utan K'. 


Satt hela morgonen och raderade Deppbilder och bilder på honom från min mobil, har rivit sönder papper och teckningar jag gjort under min depptid och har tränat stenhårt (30 min Zumba, 20 armhävningar, 100 sit-ups, 15 rygglyft och 5 min plankan).


Asså tänk, nu behöver jag inte tänka på hur mitt hår ser ut, hur min mascara ser ut, om jag ser tjock ut eller inte i kläderna jag har på mig. Jag har ingen kille jag måste se bra ut framför! Det är så skönt!

Nästa kille jag skaffar ska va perfekt! Han ska tycka om mig även om jag vissa dagar ser ut som en ful, äcklig skogsgalning! Han ska finnas för mig när jag mår som sämst, han ska berätta varje dag för mig att jag är hans lilla prinsessa, han ska kunna krama och pussa mig utan att vela ha nåt tillbaka. Han ska våga vara barnslig och galen med mig, vi ska kunna ha kul! Det är min drömkille! Sen får han ju va snygg oxå!

Har fått tillbaka mitt självförtroende, mitt leende, min glädje! Jag är drottningen, jag styr över mitt eget liv!

Drottningen behöver ingen kung för att regera.