Hejj!

Tänkte berätta snabbt om min dag. Nu har man övergått från Luossabarn till Högganes!
Igår gick jag och la mig vid tolv på kvällen, var sjukt nervös. Och klev upp 5 imorse, helt pigg! Sen körde pappa mig o albim till mamma osså fixa jag håret o sminkade mig och sånt och sen åkte jag med Úna till skolan och så ösregnade det och vi visste inte direkt vart vi skulle gå in och det kom ingen vi kände o bara massa killar. Sen kom fler o fler . Sen möttes vi i aulan och lärarna presenterade sig själva och vi fick lite info och sen fick vi gå till våra klassrum med vår klass och det var heltyst! Så gick vi igenom mer och fick massa scheman. Sen hade vi rast och det var lite pinigt men vi överlevde. Och sen hade vi liten lektion oxå o sen rast igen o sen lektion o sen lunch och slut. Hade jättekul, inte lika hemskt som man trodde. Haha men det var kul, gillar min klass, fick nåra nya vänner och killar som stirrade på mig 24/7, kompisar berätta. :)