Varje gång jag gråter tänker jag på dig Ging 

Jag tänker alltid på dig. Varför måste folk dö? Och speciellt du. Varför av alla människor i hela världen just du? Du var den jag litade mest på, den jag kunde säga allting åt. Jag kommer ihåg alla underbara stunder vi hade. Till exempel när vi var hos dig, vi ville blåsa såpbubblor med det var så kallt ute så vi blåste såpbubblor inomhus och du brydde dig inte om fläckarna på väggarna. Och när jag brände lillfingret på en cigarrett och var tvungen att ha den i kallvatten. Och när du joddlade, det är fina minnen. Jag fick alltid välja mat hos er. Du  var en så stark kvinna. Du tog hand om mig och Albin, gammelmorfar (din man?) som inte hade några ben och du kunde göra alla glada. Storseansen med Terry Evans var helt fantastisk, och särskilt när jag fick ett budskap från dig. Han sa att du var en ängel och att du vakade över mig. Du gav mig en ros, och du gav mig en bekräftelse. Jag har funderat mycket om vem det kan ha varit i mitt rum och min första gissning har alltid varit du men nu fick jag det bekräftat, det är du. Skönt! Hoppas allt är bra med dig och gammelmorfar Irving. Du är min skyddsängel! Jag bär ditt namn under mitt. Ni finns alltid i mitt hjärta! Ni är alltid välkomna