Tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Tänk alla gånger som vänner sagt att du bara du är den bästa dem haft. Dem vill det bästa med allt, dem vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver så får du ingen hjälp alls. Oj ja, tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals och gått ner i depressioner  då mår man kasst. de gånger jag inte stått för det jag lovat, vänt kappan efter vinden i hopp om allt ska ordna sig. Tänk alla gånger jag ångrat saker jag sagt, ord som kommit ut i all hast när jag pratat för snabbt. Gånger jag sårat andra utan att mena det jag ber, förlåt men jag menar det. Har mindre vänner nu än då och jag tänker ofta på de. Torka tåren efter alla det dära dumma gånger jag fått mitt hjärta krossat, och alla dom så bara varit vän på låtsas.
Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit. Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv. Tänk dig en värld som rasar. Tänk dig människor jag älskat lärt mig hata.