God morgon!
Har inte bloggat på 2 dagar. 

I torsdags hade vi bad på skolan. Vi hade såndär isfalksgrejj. Man var i en stooor overall och skulle hoppa ner i vattnet och skulle ta sig upp på ett 'isflak' med sånahär piggar. Man kände sig som en kinesisk brottare! Sen på kvällen åkte jag till Linnea och var med henne. Vi hade jättekul.

I fredags hade vi redovisningar av våra TEMA-arbeten hela förmiddagen. Sen fick vi sluta tidigare oxå, vår lärare är på kurs så vi slapp sista lektionen. Sen när jag kom hem hade mamma bakat kladdkaka som jag åt. Sen åkte jag till pappa och jag satt och kollade filmer hela kvällen. Ingen kan älska som vi & Remeber me.

Idag är det lördag! Blir kanske tvingad till stugan... fast har ont i halsen. Annars ska jag gå på snöfestivalen och kolla snöskulpturerna. Har alltid älskat att kolla snöstatyer! Sen spelar min snygging fotboll i rakethallen så ska försöka gå dit och kolla. 
Vi får ju se hur det blir. 

Lite bilder jag hittat på min mobil de senaste dagarna. Älsklings-mongo-vänner! <3