Agnes Det blir bättre.. det MÅSTE ...

Det sista vi vill julia är att du ska känna dig utstött ur laget! Vi tycker ju om dig för den du är! Och om du känner dig utstött tycker jag verkligen du ska våga ta upp de med oss, och säga varför. För om vi inte vet hur du känner kan vi ju inte bättra oss. Alla gör vi våra misstag och om du vill prata så får du gärna vända dig till mig även om vi inte är så bra vänner! <3 och det sista jag vill är att någon i vårat lag ska känna sig utstött..

Sv: Tack Agnes! <3

Jag har tänkt å skriva det på vår sida på Facebook men sen har jag lixom glömt bort det och kommit på det mitt i natten. Och då äre väl ingen som är uppe? Hihi! Men det känns mycket bättre nu, saker har börjat falla på plats igen Jag antar att det var saker utanför handbollen och de som hänt och sen drog jag med det till handbollen.. Men jag ska vara helt Straight nästa gång! Lovar! <3

Och att jag funderar på att sluta handboll beror inte på någon av er tjejer i laget! Absolut inte! Vill verkligen inte få er att tro att det är erat fel, att det är någons fel. Det är jag själv som tänkt på och sluta men ändå kan jag inte. Har varit med om handboll i 13 år, vet inte om jag någonsin kommer kunna släppa det!

Och många av tjejerna i mitt lag har skrivit och ringt och frågat varför och sånt. Kärlek till mitt fina lag! <3