Igår hade jag min första PRAOdag med Oskar hos 2:orna på min gamla skola Luossa. 

När vi kom dit på morgonen fick vi vara med och hjälpa till på deras idrottslektion, dem skulle ha handboll så det passade ju bra! Hjälpte Cecilia att hålla i lektionen. Det var jättekul!
Sedan gick vi till klassrummet så fick vi presentera oss lite snabbt, sen fick vi ha en liten rast medan dom kollade igenom massa böcker. Sen så hade vi rast så var vi ute med dom. Oskar lekte kurragömma med några medan jag kollade när några tjejer stod på händerna och även pratade lite. 
Vi fick vara med väldigt mycket och hjälpa för att dom hade dåligt med personal. Det var jättekul och Oskar fick många fans (jag fick några från 2:an och 1:an)! En flicka i 1:an kom fram till mig och sa att jag var fin! Gölligt.
Sen slutade vi 13.30 och så hängde vi hemma hos mig. Vi chillade och hade kul!

Idag försov sig Oskar men vi hann i tid iaf! Vi började dagen med matte/svenska, vi fick gå runt och hjälpa till. Sen så fick vi vara rastvakter, Oskar lekte kurragömma och jag stod och kramades med lite tjejer från 1:an och 2:an. Efter rasten hade vi en trollkarl på besök, Behnam! Han har varit och trollat för mig och Oskar när vi var yngre så han kände igen oss. Han visade  3 trolleritrick och barnen var helt chockade! Sedan fick dom skriva ner 20 goda egenskaper. Visste ni att forskarna hittat 1200 goda egenskaper hos människan?! 
Efter Behnams besök åt vi lunch och sedan åkte vi till badhuset för att dom hade bad. Jag och Oskar satt och kollade på och även träffade Edvin och Linus. Dom PRAOade på badis. Sedan åkte vi med bussen tillbaka till skolan och sedan gick hem till mig. 
Vi hann bara lägga oss på sängen och sen efter ett tag så somnade vi. Sedan vaknade jag upp ett tag före Oskar, sen vaknade han av att grannens hundar började skälla. Efter det låg vi typ och kollade mobilerna, skrattade osv.