År 2013 hoppas jag att jag kommer vara lycklig oftare, att allt blir lite lättare, att allt blir bättre helt enkelt. Bara så att jag slipper det som har fått mig att må dåligt år 2012, jag vill börja om, gå vidare. Har redan börjat, men det är en lång kvar.

Jag hoppas att jag även får fler bra upplevelser och att jag tar alla möjligheter jag får. Jag vill börja träffa nya människor, prova nya sakeroch göra saker som får mig att må bra. Jag vill uppleva äventyr, med och utan vänner.

I skolan år 2013 ska jag börja visa mina styrkor i ämnerna, visa lärarna att jag kan och vågar. Har varit lite blyg denhär första tiden. Jag ska även börja ta för mig lite.

Jag hoppas att jag vågar visa vem jag är och vad jag går för. Det är så mycket folk inte vet om mig som jag inte visat ännu. På insidan är jag som artisten P!NK!

Please 2013, make this to my best year ever!