Idag var jag först på badis med familjen och sedan gick jag och Maja på stan. 
Vi shoppade, tog ett fika, snackade och hade kul. 

Lite pinsamma händelser oxå, hehe.. På en affär så hittade jag en tröja som jag tyckte var snygg som låg på ett bord. Storleken var för stor så jag sökte vart dom hängde. Alla dom tröjorna hängde ihopklumat på en stång högt upp på väggen. Såklart var jag för kort för att nå. Men tillslut efter att jag stått och hoppat i 10 minuter så fick jag ner tröjorna, även stången som föll ner på golvet och alla stirrade. Maja bara gick fram och tillbaka och ba 'hoff gud så skämmigt!'. Sen tog jag den storleken jag skulle ha och gick o provade... Trodde den skulle se jättesnygg ut men det gjorde den inte.. Den var alldeles FÖR v-ringad.. Så allt var bara i onödan.. Skämmit värre!
Sen i en annan affär hittade jag en liten topp att ha under tröjor och så gick jag för att betala, så sa hon i kassan 'Jahapp, den passade! Den minsta toppen i hela affären oxå!' Hahaha! 

 Topp - Vero Moda ~ Shorts - H&M