Sitter på tåget nu, den åker om typ 10 min. Illamående.. Usch! Haft fina dagar i Töre tillsammans med min familj. Vill inte komma hem... En sak hände igår men tack vare min änglavän Fanny så mår jag bättre! <3 Jag älskar dig Fanny, du är min allra bästa vän och du finns alltid för mig. Det vet jag. Jag har varit jobbig, varit oförstående, varit okontaktbar, men du har aldrig gett up om mig. Du är en underbart fin person och jag är så tacksam att du är min vän. Vi var typ inte vänner alla år på Luossa, men nu har vi lixom bara smält ihop. Försvinner du, försvinner jag! Du ger mig all hjälp jag behöver, behöver inte ens be om annat. Du gör allt för att jag ska på bra, och jag kan verkligen se det. Ibland kanske du inte kan hjälpa mig men en sak, men känn inga skuldkänslor Det är inte ditt fel att du inte kan hjälpa just med det, det är jag som inte vågar ta emot hjälp. Jag finns alltid för dig och jag hoppar du vet det! Tack för att du finns min käraste syster ><3>