Idag när jag vaknade kollade jag en film, Bitchkram, var så trött så orkade inte med nånting. Sen har jag varit på stan med mamma, köpte en tröja men orkar inte visa den. Sen så gick vi hem och då skrev Isabell till mig och frågade om jag ville hänga med ut, då stack jag ut på stan med henne. Vi gick till gottenasse för att handla godis och gick sedan till direkten för att köpa choklad och Redbull, sen gick vi hem och lämnade det och stack ut igen. Då skrev vi till Emilia och frågade om hon skulle med ut, sen så mötte vi upp henne. Vi har hängt ute och gick sen typ hem till mig. vi har lyssnat musik,  skypat, dansat och Emilia har kollat hockey och suttit och skrikit som en galning ;) 

Vi har haft det jättemysigt verkligen, måste göras om! <3 #yolo #swag

Fråga mig frågor är ni söta! http://ask.fm/juliaalehtolaa