Min dröm har blivit sann! Jag fick träffa Terry Evans!
 I salen fick man fråga honom frågor om hans förmåga att se andevärlden. Jag räckte upp handen och jag frågade: "Hur ser andevärlden ut i dina ögon" och han svarade: 
"Jag ser andar precis som levande människor. En sak jag måste säga, Du Behöver Inte Vara Rädd För Mörkret! Du sover med tända lampor, du stänger alla dörrar och drar täcket över huvudet. De andar du upplevt är inga farliga andar, det är änglar som hjälper dig. Om du någonsin känner en hand som smeker dig eller du hör någon viska ditt namn, det är din skyddsängel. Och sluta oroa dig i skolan, oroa dig inte om framtiden. Allt kommer gå bra. Du ska ta bort alla speglar, 2 anledningar, 1. Du blir stressad och känner dig iakttagen & 2. Sluta oroa dig över ditt utseende, du är vacker! I framtiden så kommer du jobba inom något medicinskt yrke. (Han ger mig en ros)häng rosen ovanför din säng. Den tar bort all stress och rädsla."