Hej, har inte orkat blogga tidigare idag, har haft ont på olika ställen och humörsvängningar. 
Idag när jag gick till skolan var det soligt och varmt. Men sen i eftermiddags någon gång så började det ösregna, alltså verkligen piska ner regn och så kom det åska. Alla lampor på skolan blinkade pga åskan och just då var jag på toa och lampan tändes och släcktes, läskigt! Det kändes precis som i Harry Potter-filmerna på detdär slottet, allt var så dystert och mörkt.

Det fortsatte regna men åskan försvann, då stack nästan hela klassen ut och badade i regnet. Vi sprang runt i regnet och killarna la sig i vattenpölarna och var helt genomblöta. Sen när man kom in på lektion var man helt pissblöt och det var stora vattenpölar på golvet i klassrummet.
Men det var kul! 

Fick även tillbaka mina matteprov idag, varav en var oförberedd, jag fick D på båda, kommer alltså då få D i matte. Är ganska nöjd eftersom att jag tyckte det var rätt svårt. Nä men jag är faktiskt nöjd!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sussa sött, vi syns imorgon!