Hej kära vänner!
Nu mår jag jättebra och är bara glad! Yey! Thumbs up! ;)

Det har börjat snöa här! Det är vitt överallt!!
Hämtade ut min skoldator igår så detta är det första blogginlägget på denna dator! Och jag försöker hitta kamera på datorn så jag kan börja göra videoinlägg, som jag lovat att börja med! 

Inatt sov Johannes över hos mig. Han åkte hit med bussen vid 7 på kvällen och jag mötte honom. Sen gick vi gick in och han lämnade sina saker och satt och typ pratade. Sen gick vi ut på en liten promenad i snön, var snöstorm igår. Sen gick vi in och så satt vi och typ inte gjorde nåt. Det var hela tiden någon som skrev till mig på mobilen och sen blev jag så less å skriva tillbaka så jag gav min mobil till Johannes och han fick skriva ist! Sen fick han se mig utan smink! :O Osså hade han kollat när jag sov, sa han.

Imorgon far jag till Boden med laget och spelar handboll! Sjukt taggad! Så ska nu börja packa väskan! 


Min mormor kommer snart hit! Hon ska sova här till Söndag! Har inte sett henne sen i somras!! Det blir ett riktigt Kraaampaaartyy! :D 

Igår efter skolan åkte jag och Albin och shoppade med Mobbo! Han knuffade in mig på Kappahl och sa. "Plocka det du vill ha så kommer jag och betalar sen!" och jag bara: "Okeeej?". Hittade en svart stickad tröja och en lila blus.