Hej! 

Hur mår ni? Har fått ganska många förslag på vad jag ska prata om i mina kommande videoinlägg. Jättekul med tips och idéer! Var jättenervös i videon men det blir bättre med tiden.

Imorse försov vi oss till kl.08.00... och jag skulle på intervju just då! Men mina klasskompisar fixade det utan mig! Vilken tur. Sedan gick vi på en annan intervju på biblioteket och fick gå runt överallt och sedan ställa frågor. Sedan gick vi tillbaka till skolan och sen skulle jag på intervju igen så jag och Alma fick traska dit i vinterkylan. Intervjun gick bra! Fick äta frukost i skolan, mysigt! Och mina kompisar satt med mig och när dom kollade på mig så slutade jag äta och när dom kollade bort så åt jag igen. Kan inte äta när folk tittar..

Snart är det jul oxå gott folk! 10 dagar kvar! Usch vad jag längtar!