Söndagar är riktigt långtråkiga.. Idag vaknade jag vid 8 och satte mig för att blogga. Sen efter nån timma bestämde jag mig för att träna så jag körde 8 små träningsprogram, sedan åt jag lite frukost och tog en dusch. Nu har jag fixat mig och väntar på att pappa ska skjutsa mig till Becca. Vi hade ju tänkt att bada men eftersom det regnar så får vi hitta på nya planer! 

Imorgon byter jag hem så jag är hos mamma, ikväll ska vi lämna packning där oxå. Denna helg som kommer nu så åker jag till Harstad i Norge för att spela handboll, så jag åker på fredagen och kommer hem på söndagen så det blir ingen bloggning om jag inte hittar internet. På torsdag kommer även Maja och firar mig, hon kunde inte komma när jag fyllde år så hon kommer då ist. 

Bilderna från discot på Malmia har jag lagt upp imorse, kunde inte igår eftersom att vi hade strömavbrott hela kvällen. Men det var iaf sjukt kul där utom vissa saker! Fick ha väldigt kul och spendera lite tid med min kusin Sanna. Vi stod och dansade och sjöng o allt! Det var fullt ös arbetslös! Sen när jag och Julia stod och dansade så satt det en kille som höll på att filma oss, men när jag skulle kolla vem det var så var han borta! Haha! Nä men vi hade grymt kul, det var kokhett! Hoppade och skrek så mycket så jag nu har träningsvärk i vader och armar och är hes! 

Gå in och fråga massa random frågor nu! Har sjukt tråkigt!