anonym Idag var en bra dag 

Har du tänkt på, om man skriver i sökrutan "jullegull.bloggo.se" kommer man till en sida som säljer sexleksaker?? Det är ett rätt vanligt misstag man kan göra, och inte så lämpligt för de små barnen :/ Tänk på det...


Svar: 

Hej anonym! Det är såhär att det finns väldigt många sidor som har något med sex att göra, och oftast när man skriver, bara lite fel, så hamnar man på en sexsida. Mammas kompis t.ex skulle till Hotmail, men hon råkade skriva Hotmale. Men vad kan jag göra åt det? Om någon ska till min blogg och skriver '.se' ist för '.nu', vad ska jag göra åt saken? Jag har haft min blogg i över 2 år och om man ännu inte vet min adress så fine, jag kan inget göra! "Tänk på det..", vad ska det betyda? Det är inte mitt problem att dom har skapat en sida där dom säljer sexleksaker, där adressen är väldigt lik min. Och nej, jag kan hålla med att det inte är lämpligt för de små men, som sagt, jag kan inget göra. Tack och hej!


Idag ska jag även sätta ihop en video med bilder från mitt 2012!