Hej!
Har inte bloggat på två dagar. I måndags var jag iaf till skolan med min dator men han kunde inte göra något, om jag vill ha den fixad måste jag lämna in den och får inte tillbaka den förrän efter sommarn. Så jag bestämde mig för att lämna in den efter sommarn ist, första skoldagen. 
Igår gjorde jag inget, degade i soffan och kollade film och sen på kvällen gick jag upp till sportis på lagmöte. 

Ska nu sätta igång att packa väskan till Töre! Vi åker imorgon nångång på eftermiddagen med tåget till Luleå. Blir inge shopping denna resa. Kommer blogga i Töre, kanske inte så ofta men iaf 1 gång varje dag, ska vara ganska bra väder så kommer nog ligga i solen mestadels. 

Kommer hem på tisdag. Kommer bli kul att träffa mommo och moster igen! Mommo har nu tagit hand om en hemlös katt som dök upp på hennes gård för några veckor sedan. 
Sen kommer man kunna sova lugnt hela helgen efter som jag tycker vårt rum är 'heligt' eftersom att vi bor i ett kapell. Hahah, får träffa prästen Karl oxå! När mommo var hos Terry Evans så berättade han att det går runt en gammal präst i mommos hus, han heter Karl. Förra sommarn när jag och Albin bodde ensamma i Kapellet så öppnades luckan till vinden, någon satte på elementen och på natten hörde jag steg som gick förbi Albins säng. Det var lite läskigt men han är lugn. 

Kommer sakna mig älskling.. <3