TÖRE IMORGON!

Sticker till mommos heliga paradis imorgon! Vi skulle först åka bil till Gällivare och därifrån skulle jag och lillebror hoppa på bussen till Töre. Min mommos kompis skulle oxå till Töre imorgon, fast med bil så vi åker med honom kl.13.00.

Jag kommer inte blogga så värst mycket. Minst en gång per dag! Jag kommer bara ha telefonen att blogga ifrån, OM jag inte går ner till biblioteket eller in på mommos dator.

Jag älskar Töre, och Sion (fast vi snurrade skylten så nu står det Nois, vi har massa hundar som låter). Sion eller Nois är vår stuga. Det är ett kapell. Och jag o min lillebror bor i den 'hundfria' delen. Det är ett stort rum, vi har typ 2-3 sängar där, en soffa, 1 fåtölj, TV och lite annat. Och det har hängt ett kort på väggen och nu har det typ blivit ett tryck, så vi har ett tryck av ett kors på väggen.

Det jag älskar med Sion är att huset är heligt. Jag brukar alltid, asså Alltid drömma mardrömmar men när man sover i Sion då drömmer man inga mardrömmar! Och man känner sig skyddad. Det är svårt att förklara. Man känner stark att någon finns där och skyddar en. Det är som, dem som dör i vår släkt kommer tillbaka och skyddar oss andra. Jag känner ju av min gammelmormor Ging och det är för att hon är min skyddsängel. Jag mår aldrig dåligt i Töre, det var som när min mammas moster åkte och bodde i Sion några nätter. Hon har förlorat sin son och så sa jag "Sion är heligt, man kan sova, man mår bra".

Jag tänker sätta mig i soffan och käka lite glass och kolla handboll nu så hare! :)