Hej, har inte bloggat på flera dagar, mitt databatteri har typ gått sönder så det är jobbigt att sätta igång den hela tiden. 

I tisdags hade vi bara skola till lunch, då mötte mamma upp mig så drog vi ett fika på stan. Efter det gick jag till min älskling, var där ett tag och mötte sedan upp pappa på palladium, Albin hade handbollsavslutning så vi åt pizza, sen satt jag hemma hela kvällen. 

Igår gick jag o becca hem till mig, sen gick vi på stan och köpte present till min mentor med mamma och sen gick vi till pappa. Efter vi ätit hos pappa o de så gick vi och mötte upp Isabell, vi gick på stan för att jag behövde köpa lite grejjs. Godis, läsk, ögonfransböjare och nylonstrumpor. Vi shoppade först, sen gick vi bara runt ute och chillade. 

Idag har vi kollat film i skolan och sedan kollat på en liten konsert några tjejer i 9:an satte ihop. Sjukt duktiga sångerskor! 
Har skolavslutning imon! OMG! Ska försöka övertala pappa att få sova hos mamma inatt, annars kommer han stressa ihjäl mig och jag kommer inte hinna bli klar..!

Gammal bild men min kameran har försvunnit från datorn igen..