Asså guuud!! Vill ha min dator så jag kan börja göra videoinlägg!! Orkar inte skriva!..

Nää men vad ska jag skriva? Är just nu lite irriterad.. eller upprörd kanske är rätt ord? Men iaf, 2 jättefina söta personer jag tycker om jättemycket! Fattar bara inte hur..! Ni som läser detta får tyvärr inte veta vad som hänt men det är mina tankar just nu. 

Och nu är jag rätt så rädd... Öjje ropade till mig: "Julia, sluta spruta parfym! Luktar ju ända hit!" och jag sitter framför datorn, jag har duschat så har inga som helst produkter som parfym och sånt på mi, jag svarade "har inte nå parfym??" och så gick jag till honom och luktade överallt, kände ingenting. Sen satte jag mig bredvid honom och då kände jag en stark kvinnlig parfymlukt. Och ingen i min familj använder parfym.

Nämen nu är jag asrädd så nu måste jag stänga av datorn! Godnatt!