I tisdags var jag som sagt på konfamöte i kyrkan. Jag gick dit med Edvin och Linus. Sen när vi var där träffade vi även Tom! Och Niklas.. hehe.

Vi lekte massa roliga lekar, speeddating och hade samarbetsövningar, sjukt kul faktiskt!

När man ska ta konfan måste vi ju få 5 underskrifter av någon präst. Så i onsdags gick jag på en gudstjänst för att göra bort dom. 

Idag var jag ledig hela dagen, vaknade första gången vid 5, andra gången vid 8. Då gick jag och duschade och åt frukost. Sen vid 10 gick jag o la mig igen och vaknade av att Alex snapade mig och var påväg. Vi myste på eftersom att jag inte kommer se han på hela helgen.. :(

Men i helg drar man på dejt med Maja, så länge sedan sist! Det blir nog att snacka mycket om allt som hänt i våra liv den senaste tiden, haha! 

Nu ska jag plugga lite och sen kolla film, hehe!