Less på folk som reagerar för minsta lilla..

Det är såhär att jag la ut en bild under nyårskvällen på mig och en väldigt bra vän till mig på min ask och jag fick direkt massa frågor om vem de var och hur jag lärde känna han, fick även många meddelanden på kik där folk var nyfikna. 
Nästan ingen förutom mina närmaste vänner visste att jag var vän med denna kille och vi hade hållit vår vänskap hemligt pga folks jobbiga och konstiga reaktioner. 

Fick först många frågor om vem de va men dagen efter fick jag en fråga där det stod 'hur lärde du känna ------ -----?'. Efter att jag svarade på den frågan började folk tro att vi håller på osv. Detta gav jobbiga reaktioner eftersom han är 5 år äldre.
En sak jag inte fattar, bara för att man är kompis med en kille betyder det INTE att man håller på. 

Ja, han är 5 år äldre än mig. Men det tycker jag inte ska spela någon roll.
Jag och han har en bra vänskap, han är jättesnäll, man kan snacka me han om allt, han finns alltid där för mig, han är som en storebror.
Varför ska man inte kunna va bästis med äldre? Det fattar jag inte. Okej, vi är jättenära vänner och vi har alltid roligt, vi snackar om allt, finns för varann osv. När man har en sån vänskap, tjej som kille, yngre som äldre, varför ska man då behöva höra folks åsikter om hur 'fel' det är?
Jag tycker inte alla ens vänner ska vara likadana, man vill ha lite variation i livet. Hade alla mina vänner varit likadana hade jag hellre levt utan vänner, faktiskt.

Han och jag har INGET på gång, vi är BARA vänner och jag älskar bara Alex!
Såklart jag även älskar mina vänner men de är på ett annat sätt.

Vill bara att folk ska fatta detta nu, tack och hej.